Suprug Stormi Danijels podneo zahtev za razvod

Brak Stormi Danijels, koja tvrdi da je imala seksualne odnose s američkim predsednikom Donaldom Trampom pre 12 godina, biće okončan. Suprug američke glumice podneo je zahtev za razvod, saopštio je advokat Danijelsove Majkl Avenati.

„Moja klijentkinja Stormi Danijels i njen suprug Glen odlučili su da okončaju svoj brak. Stormina kćerka ostaje njen prioritet broj jedan. Ona ljubazno moli za privatnost zbog dobrobiti porodice“, naveo je Avenati na svom nalogu na Tviteru.

Stormi Danijels, čije je pravo ime Stefani Kliford, udala se za bubnjara Glendona Krejna 2015. godine, podseća Rojters pozivajući se na medije.

Krejn, koji je takođe radio u seksualnoj industriji pod imenom Brendon Miler, treći je suprug Danijelsove, preneli su Njujork dejli njuz i drugi mediji.

Zahtev za razvod podnet je nedelju dana nakon što je glumica uhapšena u jednom striptiz klubu u Ohaju.

Stormi je uhapšena jer je navodno dozvolila mušteriji da je dodiruje na pozornici, ali je potom oslobođena uz kauciju od 6.000 dolara.

Prema zakonu u Ohaju zabranjeno je bilo kome da dodiruje nagu ili polunagu plesačicu ukoliko nije u srodstvu sa njom.

Advokat Stormi Danijels je hapšenje nazvao „nameštenim“ i „politički motivisanim“. Naime, glumica je u sudskom sporu sa Trampom, nakon što je izjavila da je spavala sa njim 2006. godine, što on negira.

Glumica kaže da joj je plaćeno 130.000 dolara neposredno pred predsedničke izbore 2016. godine za ćutanje o navodnoj vezi sa Trampom.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво