Mask se izvinio zbog vređanja spasioca tajlandskih dečaka

Osnivač kompanije „Tesla“ Ilon Mask izvinio se britanskom spasiocu Vernu Ansvortu koji je učestvovao u spasavanju dečaka iz pećine na Tajlandu zbog toga što ga je na „Tviteru“ nazvao pedofilom, rekavši da je to učinio u besu, ali da je pogrešio zbog komentara koji je izrekao o njemu posle akcije izvlačenja 12 dečaka i njihovog fudbalskog trenera.

„Njegovi postupci prema meni ne opravdavaju moje postupke prema njemu i zato se izvinjavam gospodinu Ansvortu i kompanijama koje predstavljam kao lider“, napisao je Mask na Tviteru.

Dodao je da je greška samo njegova.

Uvredljivi tvit Mask je napisao reagujući na intervju u kojem je Ansvortov ocenio da mala podmornica, koju su Mask i njegova kompanija poslali kao pomoć spasiocima nije upotrebljena ali da, kako je naveo ona „ionako ne bi radila“, te da je Maskov potez bio samo marketing.

Osnivač „Tesle“ je ponudio pomoć u spasavanju dečaka i otputovao na Tajland sa mini-podmornicom, koju su napravili njegovi inženjeri.

Spasioci su zahvalili, ali su rekli da je podmornica neodgovarajuća za uslove u pećini.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи