Junker zatražio poštovanje kada su ga pitali da li je bio pijan

Predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker zatražio je „poštovanje“, nakon što ga je novinar upitao da li je bio pijan kada se teturao i tražio pomoć prilikom hodanja na prošlonedeljnom samitu NATO-a.

Junker je rekao na konferenciji za novinare da je prošle srede imao problem sa išijasom i grčevima u nogama, što su naveli ranije i njegovi pomoćnici, preneo je Rojters.

„Iznenađen sam interesovanjem koje pojedinci imaju o tim pitanjima koja nisu čak ni marginalna i tražim poštovanje“, rekao je Junker.

Junker je u više navrata odbacivao navode da ima problem sa alkoholom, optužbe koje su izneli britanski mediji kada je London pokušao da blokira njegovo imenovanje pre četiri godine.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи