Kajli Džener – uskoro najmlađa milijarderka?

Zahvaljujući svojoj robnoj marki „Kajli kozmetika“, čija je vrednost sada 800 miliona dolara, Kajli Džener je na putu da postane najmlađa milijarderka koja je sama zaradila novac, navodi „Forbs“.

Dženerova se našla na naslovnoj strani poslednjeg broja američkog biznis magazina koji ističe da je ova 20-godišnjakinja tokom poslednje tri godine zaradila 630 miliona dolara od svog brenda, dok je od toga 330 zaradila u 2017. godini.

Kada se uključe partnerstva sa „Pumom“ i „Paksanom“, firma Dženerove vredi 900 miliona dolara, piše Forbs.

Ono što je sporno, ipak nije vrednost njenog bogatstva, već pitanje koliko Kajli Džener može da ponese titulu one koja je sama zaradila novac, s obzirom na to da potiče iz bogate porodice, što tehnički ne može da je kvalifikuje kao osobu koja je krenula od nule.

Iz tih razloga ovaj potez Forbsa naišao je na negativne reakcije javnosti.

„Roditi se kao privilegovan i iskoristiti to kao početak. Svaka čast ljudima koji su počeli ni od čega i stekli milione. Pravim preduzetnicima koji doslovno nisu imali ništa i uspeli“, jedan je od komentara.

Kako navodi jedna tviterašica, proglašavanje Dženerove za ženu koja je od nule napravila milione, bez zalaženja u njen početni položaj, navodi ostale ljude da postave siromašnima pitanje zašto još nisu zaradili novac.

„Njena priča nije ni inspirativna ni motivaciona ni za koga“, ističe se u komentaru.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво