Stormi Danijels uhapšena pa oslobođena uz kauciju

Američka porno-glumica Stormi Danijels, koja je u sudskom sporu sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, danas je oslobođena uz kauciju od 6.000 dolara nakon što je bila uhapšena u jednom striptiz klubu.

Danijelsova je uhapšena jer je navodno dozvolila mušteriji da je dodirne na pozornici na „neseksualni način“, objasnio je njen advokat Majkl Avenati.

Stormi Danijels je u sudskom sporu sa američkim predsednikom Donaldom Trampom nakon što je izjavila da je spavala sa njim 2006. godine, što on negira.

Advokat Danijelsove navodi da je hapšenje „namešteno i politički motivisano“.

Avenati je na svom nalogu na Tviteru napisao da je Stormi čije je pravo ime Stefani Kliford izvela nastup koji je već izvodila širom Amerike u stotinama klubova. Oslobođena je danas uz kauciju od 6.000 dolara. 

Prema zakonu u Ohaju zabranjeno je bilo kome da dodiruje nagu ili polunagu plesačicu ukoliko nije u srodstvu sa njom.

Danijelsova kaže da joj je plaćeno 130.000 dolara neposredno pred predsedničke izbore 2016. za ćutanje o vezi sa Trampom, što on negira.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво