Melanija Tramp na koncertu u Vaterlou

Dok njen suprug na samitu Natoa kritikuje saveznike Alijanse da ne troše dovoljno na zajedničku odbranu, prva dama SAD posetila je muzičku akademiju u blizini belgijske prestonice.

Меланија Трамп на концерту у Ватерлоу Меланија Трамп на концерту у Ватерлоу

Supruga američkog predsednika obišla je muzičku akademiju Kvin Elizabet mjuzik čepl u Vaterlou, u blizini Brisela, a na sebi je, kako je deteljano preneo preneo AP, imala teget haljinu kuće „Kelvin Klajn“ sa belim i zelenim detaljima i bele cipele Kristijana Lobutina.

Melaniju i prvu damu Francuske Brižit Makron i Turske Emine Erdogan dočekale su partnerka belgijskog premijera Šarla Mišela, Ameli Derbaudrenghajn i supruga generalnog sekretara Natoa Jensa Stoltenberga, Ingrid Šulerud. Obišle su centar i prisustvovale koncertu za klavir i violinu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво