Kitarovićeva poklonila Trampu dres hrvatske reprezentacije

Hrvatski mediji objavili su fotografiju američkog predsednika Donalda Trampa i hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović sa dresom hrvatske reprezentacije u rukama, koja večeras na Svetskom prvenstvu u fudbalu igra polufinalni meč sa timom Engleske.

Ranije danas mediji su javili da je Kolinda Grabar Kitarović u Brisel, gde učestvuje na samitu NATO-a, ponela dres hrvatske reprezentacije da bi ga poklonila Trampu, što je očigledno i učinila.

Fotografiju je na svom nalogu na Tviteru objavio novinar regionalne televizije N1 Hrvoje Kresić.

Inače, navijanje predsednice Grabar Kitarović tokom četvrtinalne utakmice hrvatskog tima sa Rusima, u Sočiju, bilo je prilično euforično, što su zabeležili svi mediji u regionu.

Osim što je skakala sa rukama u vis i glasno navijala, Kitarovićeva koja je utakmicu pratila u VIP loži sa ruskim premijerom Dmitrijem Medvedevim, svojom odevnom kombinacijom prekršila protokol.

Večerašnji meč hrvatskih Vatrenih sa Englezima, iz VIP lože će pratiti premijer Andrej Plenković, predsednik parlamenta Gordan Jandroković sa dvojicom ministara.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво