Udala se Vanesa Paradi

Bivša, dugogodišnja partnerka Džonija Depa, pevačica i glumica Vanesa Paradi izgovorila je sudbonosno Da. Venčanje poznate Francuskinje i reditelja Samjuela Benšetrija održano je u tajnosti u gradiću Sen Simenonu.

Удала се Ванеса Паради Удала се Ванеса Паради

Vest o tome da se Vanesa Paradi udala otkrio je Parizijen na svom sajtu. Poznata glumica i pevačica bila je dugogodišnja ljubav holivudske zvezde Džonija Depa sa kojim ima sina i ćerku.

Paradijeva je ušla u malu gradsku većnicu u haljini krem boje, a nakon tridesetak minuta proglašen je brak, pišu te novine.

Na intimnoj svečanosti učestvovalo je nekoliko desetina ljudi, a među njima francuski roker Matju Šedid, pjevač Rafael, Lili Rouz Dep, mladina 19-godišnja ćerka i tri godine mlađi sin Džek.

Samjuel Benšetri je francuski pisac, glumac, scenarista i reditelj marokansko-jevrejskog porekla.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи