Tramp pričao sa lažnim senatorom – komičarem koji muca

Američki komičar poznat kao Mucavi Džon pozvao je Belu kuću, predstavio se kao senator Bob Menendes, demokrata iz Nju Džersija, a predsednik SAD Donald Tramp javio mu se dva sata kasnije iz predsedničkog aviona.

Трамп причао са лажним сенатором – комичарем који муца Трамп причао са лажним сенатором – комичарем који муца

Komičar, kojem je pravo ime Džon Melendes, izjavio je da je sa predsednikom razgovarao oko tri minuta i da mu nijednom nije rekao da nije u pitanju pravi senator Menendes, prenosi Glas Amerike.

Melendes tvrdi da je sa Trampom razgovarao najmanje 20 puta, u radijskoj emisiji Hauarda Sterna i ne može da veruje da predsednik nije prepoznao njegov glas.

„Samo sam govorio koristeći sopstveni akcenat sa Long Ajlenda“, rekao je komičar.

Na snimku razgovora koji se može čuti u podkastu komičara, predsednik Tramp, koji misli da razgovara sa senatorom, čestita mu što je oslobođen u slučaju u vezi sa primanjem mita.

Tramp je takođe govorio o saradnji na imigracionom zakonu. „Ja sam hispano porekla“, odgovorio je komičar.

Melendez je za Si-En-En izjavio da je Bela kuća lako mogla da razotkrije njegov pravi identitet.

„Sve što je trebalo da me pitaju jeste kojoj stranci pripada senator Menendes ili koju državu predstavlja u Senatu i ja ne bih znao. Međutim, nisu me pitali ništa od toga“, rekao je komičar.

Navodi se da je Bela kuća saopštila da predsednik Tramp „želi da bude na raspolaganju“ članovima Kongresa i da se ponekad „greške kao što je ova dešavaju“. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи