Kako zaboraviti kraljicu Svetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici

Njena pojava na tribinama i (nepristojna) ponuda na Svetskom prvenstvu 2010. godine vinula ju je u žižu svetske javnosti, a od nje u jednom trenutku napravila najpretraživaniju osobu na internetu i najplaćeniju manekenku u rodnom Paragvaju. Osam godina nakon toga, Larisa Rikelme se prilično promenila.

Trend oskudno obučenih lepotica na tribinama nastavljen je i ovog Svetskog prvenstva sa ruskinjom Natalijom Nemčinovom, ali kako zaboraviti onu od koje je sve i počelo – Larisu Rikelme.

Uprkos tome što i dalje izgleda zanosno, Larisa je izgleda ostavila svoju divlju prošlost iza sebe. Od prvenstva u Južnoj Africi koje ju je proslavilo prošlo je osam godina, a atraktivna Paragvajka se u međuvremenu udala i rodila dvoje dece.

Popularnost stečenu tokom prvenstva u Južnoafričkoj Republici iskoristila je pojavivši se u nekoliko serija i filmova, a to joj je i te kako pomoglo i u manekenskim krugovima, a i danas je jedan od najplaćenijih modela u Paragvaju.

Mnogi smatraju da je njeno prisustvo na tribinama dalo dovoljan onaj dodatni podstrek reprezentaciji njene zemlje da stigne do četvrtfinala.

Svetska javnost imala je priliku prvi put da je vidi kada je proslavljala gol Paragvaja protiv Poljske, u uskoj majci sa mobilnim telefonom između grudi.

Iako Paragvaj nije osvojio prvenstvo (ispao od Španije u četvrtfinalu), što je bio uslov da se Larisa skine naga pred kamerama, privlačna Paragvajka nije želela da njeni obožavaoci ostanu uskraćeni, pa se fotografisala naga za brazilsko izdanje Plejboja.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво