Najstariji član „Bi Džiza“ postao britanski vitez

Princ Čarls odlikovao je danas titulom viteza najstarijeg i poslednjeg preživelog člana grupe „Bi Džiz“ Berija Giba u Bakingemskoj palati.

Gib je prilikom proglašenja rekao da se nada da su njegova pokojna braća Robin i Moris, preostala dva člana benda, ponosna na njega, preneo je AP.

„Da nije bilo moje braće, ne bih bio ovde“, rekao je Gib kada mu je titulu viteza uručio princ Čarls.

Gib, koji sada sebe može da zove ser Beri, rekao da je dobiti takvu čast „pomalo nerealno“.

„To je velika nagrada koju vaša kultura može da vam da i to je nešto na šta sam mnogo ponosan“, istakao je proslavljeni muzičar.

Beri Gib je poslednji preživeli član trija, koji je sedamdesetih godina 20. godina imao hitove How Deep Is Your Love, Stayin' Alive, Tragedy...

Moris Gib je preminuo 2003. godine, a Robin 2012. godine.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво