Makron održao lekciju dečaku koji mu se obratio sa „Manu“

Francuski predsednik Emanuel Makron istresao se na jednog francuskog tinejdžera jer ga je nazvao po nadimku „Manu“ i pevao himnu socijalista ispred njega.

To se dogodilo na severu Francuske, na komemoraciji generalu Šarlu de Golu, prenosi Rojters.

Dečak, star oko 15-16 godina, stajao je iza ograde dok je Makron prolazio pored gomile i pevao Internacionalu, pre nego što je dobacio Makronu: „Šta ima, Manu?“.

Na to mu je Makron oštro odgovorio da ne sme tako da se ponaša jer je na zvaničnoj ceremoniji.

„Možeš da se ponašaš kao klovn, ali mi danas pevamo Marseljezu i partizanske pesme. Oslovljavaj me sa gospodine predsedniče“, rekao je Makron.

Dečak mu se izvinio, ali je Makron nastavio da ga grdi.

„Moraš da radiš stvari na pravi način. Ako želiš da jednog dana predvodiš revoluciju prvo moraš da stekneš diplomu i naučiš kako da zaradiš novac da preživiš“, rekao je Makron.

Kako se navodi, to nije prvi put da Makron u javnosti deli lekcije onima koji ga ne poštuju ili izazivaju, a tokom prošlogodišnje predsedničke kampanje kada ga je jedan od radnika optužio da je „čovek u odelu“, on je rekao da je „najbolji način da platiš odelo da dobiješ posao“.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво