Kraljica Elizabeta i Megan na prvom putovanju bez princa Harija

Britanska kraljica Elizabeta Druga i vojvotkinja od Saseksa Megan doputovale su u grofoviju Češir. To je njihovo prvo zvanično putovanje bez princa Harija.

Краљица Елизабета и Меган на првом путовању без принца Харија Краљица Елизабета и Меган на првом путовању без принца Харија

Harijeve baka i supruga najpre će zvanično otvoriti most Mersej getavej iznad reke Mersej i jedan od najvećih infrastrukturnih projekata u Britaniji tokom poslednjih godina.

Njih dve dočekali su učenici koji su mahali zastavama i pozdravljali ih.

Megan je obukla haljinu krem bolje, a kraljica mantil i šešir zelene boje, preneo je Rojters.

Njih dve će u Češiru otvoriti „Storihaus“ – biblioteku, pozorište i bioskopski kompleks i prisustvovati plesu i izvođenju pesama učenika pre nego što odu na ručak u gradsku skupštinu.

Biserne minđuše za Megan

Kraljica Elizabeta Druga poklonila je biserne minđuše, kao specijalni poklon vojvotkinji od Saseksa Megan Markl pre njenog prvog zvaničnog angažmana u društvu kraljice.

Miror piše da je kraljica poklonila Megan biserne mindžuše, kakve i ona nosi.

List navodi da su se kraljica i Megan lepo družile i da je vojvotkinja uživala.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво