Sud: Bred treba više da viđa decu!

Sud u Los Anđelesu je naredio Anđelini Džoli da omogući bivšem suprugu Bredu Pitu da češće viđa decu.

Od podnošenja zahteva za razvod braka, dakle već 20 meseci, između Anđeline Džoli i Bred Pita traje borba za starateljstvo nad decom, prenose agencije.

Kako je saopšteno, sud je naredio Andželini Džoli da objasni deci da je ta institucija odredila da je izostanak veze između oca i dece štetan po njih, kao i to da je nužno da deca imaju dobre odnose s oba roditelja.

Anđelina i Bred imaju tri sina i tri kćerke, svi su starosti do 16 godina.

U sudskom nalogu je naveden i raspored starateljstva nad decom tokom leta gde će oni svoje vreme provoditi na relaciji Los Anđeles – London.

Anđelini će biti uskraćeno da to vreme bude s decom, a Pitu je s druge strane dozvoljeno i da neograničeno telefonira s njima.

U sudskim spisima je navedeno i to da je navedeni sporazum podložan promenama i da će se pratiti ponašanje i stanje dece i na osnovu toga određivati vreme koje provode s roditeljima.

Anđelina Džoli i Bred Pit su se razišli u septembru 2016. godine, nakon dve godine braka, a ubrzo nakon toga podneli su zahtev za razvod. Tada je Anđelina zatražila puno starateljstvo nad decom.

broj komentara 0 pošalji komentar