Zašto Kim uvek nosi svoj portabl toalet?

Dolazeći na samit sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, severnokorejski lider Kim Džong Un je, osim hrane i automobila otpornog na metke, poneo i portabl toalet.

Li Jun Keol koji radi u severnokorejskoj gardi rekao je da Kim svoj portabl toalet nosi sa sobom gde god da putuje, svuda po svetu, prenosi Si-Bi-Es njuz.

Objasnio je da je razlog za tako nešto što severnokorejski lider smatra da njegove „izlučevine sadrže informacije o njegovom zdravlju“, zbog čega ne želi da ih ostavlja za sobom.

Kako se navodi, Kim svoj portabl toalet nosi sa sobom i kada putuje po Severnoj Koreji, a južnokorejski mediji prenose da se prilagođeno kupatilo nalazi u Kimovom konvoju vozila sve vreme.

Portal zaključuje da se samit u Singapuru ne razlikuje od drugih putovanja, kao i da on jednostavno uvek koristi lični, dobro čuvani toalet.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво