Rodman: Kim je sjajan momak, nadam se da sporazum nije trik

Nakon što su američki predsednik Donald Tramp i lider Severne Koreje Kim Džong Un potpisali dokumenta o budućim mirovnim pregovorima, bivša NBA zvezda Denis Rodman, koji je uoči istorijskog samita doputovao u Singapur da im pruži podršku, nazvao je Kima „sjajnim momkom“.

„Samo se nadam da to nije trik. Nadam se da je sporazum ozbiljan i da će se njime premostiti neki jazovi između dve zemlje. Mislim da mogu da dobro obave posao“, rekao je Rodman za Njujork post u singapurskom hotelu.

Slavni košarkaš je, takođe, rekao da se nada da će Tramp shvatiti da je Kim Džong Un „sjajan momak iznutra“ i da će politiku ostaviti po strani.

„Mislim da će se između njih roditi veliko prijateljstvo“, rekao je Rodman.

Bivši košarkaš je napomenuo da ne želi da bude umešan u politiku sporazuma između Trampa i Kima.

„To je između dve vlade: severnokorejske i američke“, istakao je Rodman, dodavši da će i dalje imati ulogu koju je imao u proteklih pet godina, a to je – da pokuša da „sportom održi mir“.

Prošle nedelje, Rodman je izjavio da će „pružiti svaku podršku svojim prijateljima Trampu i Kimu„, preneo je AP.

Denis Rodman je, inače, jedan od malobrojnih zapadnjaka koji su upoznali severnokorejskog lidera prilikom posete Pjongjangu, napominje američka agencija.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи