Vajnstin se izjasnio da nije kriv

Holivudski producent Harvi Vajnstin, na saslušanju pred sudijom u Njujorku, izjasnio se da nije kriv povodom optužbi za seksualno zlostavljanje.

Вајнстин се изјаснио да није крив Вајнстин се изјаснио да није крив

Vajnstin, koji se brani sa slobode uz kauciju od milion dolara, prošao je pored mnoštva novinara pre nego što je seo u sudnicu i odgovarao sa Da i Ne o tome da li razume koja su njegova prava.

Kako prenosi AP, on nije zastao da razgovara sa novinarima ili da odgovori na pitanja, a za 40 minuta se vratio u svoje vozilo i otišao.

Njegov advokar Ben Bredman rekao je novinarima da je slučaj „neminovno odbranjiv“ na osnovu onoga što se saznalo na osnovu dokaza.

„Mislim da je danas prvi dan procesa. Počinjemo sada našu borbu“, rekao je Bredman i dodao da će odbrana pokušati da ubedi tužilaštvo da odustane od slučaja.

„Ako budemo uspešni, možda neće ni biti suđenja“, naglasio je advokat.

Porota je prošle nedelje okrivila Harvija Vajnstina zbog optužbi dve žene za seksualno zlostavljanje, podseća agencija.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара