Dragan Stojković Piksi u „Šarenici“: Verujem u „Orlove“

Legenda „Crvene zvezde“ i jugoslovenskog fudbala Dragan Stojković Piksi gostovao je u emisiji „Šarenica“. Stojković je između ostalog pričao i o svojoj poseti reprezentativcima Srbije u Staroj Pazovi i životu i radu u Kini.

„Predstoji nam fudbalsko leto, bliži se Svetsko prvenstvo, jedan prelep događaj i možda najvažniji u karijerama svih igrača. Bio sam u Staroj Pazovi i proveo dosta vremena u razgovoru sa selektorom Krstajićem i igračima u cilju podrške. Atmosfera je pozitivna i to daje jedan dobar uvod u ono što nas čeka. Samo tako neka nastave da rade i mislim da će biti jako dobri tamo. Rekao sam im da moraju da se bore, da imaju veliku odgovornost i veliku podršku nacije“, rekao je Dragan Stojković.

Govoreći o radu u Kini, Stojković je istakao da je tamo sve „ogromno i veliko“.

„Živim i radim u gradu na jugu Kine, Guangdžou, to je jedan prelep grad nalik Njujorku. To je taj neki trougao Guangdžou, Hongkong, Makao. Kina ima profesionalnu fudbalsku ligu. Poslednjih četiri-pet godina fudbal je dobio veliku ekspanziju, velika ulaganja, velke investicije. Politička volja u Pekingu je želja da imaju fudbal koji će biti na visokom nivou koji će u narednom periodu da dominira u Aziji i da bude konkurentan na svetskim razmerama“, objašnjava Piksi i dodaje da je reč o veoma otvorenoj zemlji u kojoj se oseća internacionalna atmosfera.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи