Princ Čarls posavetovao Rumune o prodaji meda i džema

Britanski princ Čarls stigao je u svoju kuću u Transilvaniji, u Rumuniji, gde je savetovao proizvođače meda i džema kako da prodaju svoje proizvode.

Čarls, koji će ove godine napuniti 70 godina, voli rumunsku netaknutu prirodu i posećuje ovu zemlju svake godine.

Na desetine lokalnih stanovnika okupilo se u Viscriju, selu u Transilvaniji da bi videli princa, koji je popularan u Rumuniji, preneo je AP.

Čarls je proveo sat i po vremena razgovarajući sa proizvođačima dimljenog šarana i drugih proizvoda u svojoj kući, koja je i sedište Fondacije „Rumunija princa od Velsa“.

Direktorka Fondacije Aura Vudvord izjavila je da je on pokazivao proizvođačima kako da prodaju poljoprivredne proizvode i da vide potencijal u poljoprivredi.

Fondacija podržava rumunsku baštinu, seoski život i održiv razvoj.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи