Vajnstin se danas predaje policiji

Nekadašnji holivudski filmski producent Harvi Vajnstin će se, kako se očekuje, predati danas njujorškoj policiji zbog optužbi za seksualno uznemiravanje, objavio je „Njujork tajms“.

List se poziva na dva neimenovana policijska zvaničnika.

Vajnstinov advokat, Benjamin Brafman, nije želeo da komentariše ove navode.

Više od 70 žena optužilo je suosnivača studija „Miramaks“ i kompanije „Vajnstin“ za seksualno uznemiravanje, uključujući i silovanje.

„Slučaj Vajnstin“ je bio povod za angažovanje pokreta #MeToo, pa je na stotine žena javno optužilo moćne biznismene, vladine zvaničnike i ljude iz sveta zabave za zlostavljanje, podseća Rojters.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво