Otac Megan Markl pod ogromnim stresom zbog paparaca

Polusestra glumice Megan Markl izjavila je da je njihov penzionisani otac pod neverovatnom količinom stresa zbog nemilosrdnog pritiska novinara i paparaca, koji ga opsedaju u njegovoj kući u Meksiku, uoči venčanja njegove ćerke sa britanskim princom Harijem u subotu, 19. maja.

Samanta Markl rekla je britanskoj televiziji da je njihov otac Tomas Markl nedavno imao napad panike dok je vozio autoputem, jer ga je pratio veliki broj automobila sa predstavnicima medija, što je nazvao „opasnom situacijom“, prenosi AP.

Polusestra Megan Markl rekla je i da su novinari njihovog oca uznemiravali kod kuće, kao i da je nedavno doživeo srčani udar.

„Pod ogromnim je stresom. Oni (novinari) su iznajmili kuću pored njegove u Meksiku, njih četvoro ili petoro, on ne može ni roletne da podigne niti da bilo kuda krene, a da ga ne prate. To je okrutno i nametljivo i mislim da je veoma neetično“, rekla je Samanta Markl.

Ona nije navela kada se tačno sve ovo događalo.

Trenutno je pod znakom pitanja da li će Tomas Markl prisustvovati venčanju svoje ćerke i princa Harija u subotu.

Očekivalo se da će on dovesti Megan do oltara, ali je američkom magazinu Ti-Em-Zi u međuvremenu rekao da nema u planu da dođe na venčanje.

Princ Hari i Megan Markl su sinoć izdali saopštenje u kojem mole za razumevanje i poštovanje prema Tomasu Marklu.

Ti-Em-Zi navodi da je otac Megan Markl doveden u nepriliku zbog optužbi da je, u zamenu za pozamašne sume novca, za jednu paparaco agenciju snimao fotografije na kojima se vidi kako mu uzimaju meru za odelo za venčanje i kako obavlja druge pripreme u te svrhe.

Zvaničnici kraljevske palate su prošle nedelje rekli da će roditelji Megan Markl imati centralne uloge na ceremoniji venčanja.

Tomas Markl, penzionisani kinematograf koji je godinama radio u Holivudu, razveden je od majke Megan Markl, Dorije Ragland.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво