Vojvotkinja Kejt rodila dečaka

Supruga princa Vilijama, vojvotkinja od Kembridža Kejt porodila se u bolnici u Londonu i na svet donela dečaka.

Treće dete princa Vilijama i njegove supruge Kejt na svet je došlo u minut posle 11 časova, navodi se u saopštenju Kensingtonske palate. Vojvoda od Kembridža bio je uz svoju suprugu u bolnici gde su rođeni i princ Džordž i princeza Šarlot. 

„Kraljica, vojvoda od Edinburga (princ Filip), princ od Velsa (Čarls), vojvotkinja od Kornvola (Kamila), princ Hari i članovi obe porodice su obavešteni i oduševljeni novošću“, navodi se u saopštenju palate i dodaje da su vojvotkinja Kejt i beba dobro. 

Novi princ je šesto praunuče kraljice Elizabete Druge i peti je u redu za nasleđivanje prestola. Ispred njega su njegov brat princ Džordž, njegova sestra Šarlot, njegov otac princ Vilijam i deda princ Čarls.  

Kako je AP preneo, Kejt je jutros prevezena u privatnu bolnicu u centru Londona, „Sent Meri“, a Palata je saopštila da je ona u „ranoj fazi porođaja“.

Kraljevski par koji je u braku od 2011. godine, već ima dvoje dece, četvorogodišnjeg princa Džordža i dve godine mlađu princezu Šarlot koji su rođeni u istoj bolnici, gde su rođeni prestolonaslednik Vilijam i njegov mlađi brat, princ Hari.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво