Svadbeni servis princa Harija i Megan Markl u prodaji

Britanski princ Hari i njegova verenica Megan Markl odobrili su tokom posete Severnoj Irskoj prodaju svečane kolekcije porcelana povodom njihovog venčanja.

Venčanje je zakazano za 19. maj, a prodaja servisa počinje danas, prenosi AP. Servis je svetle plave boje sa belim detaljima i zlatnim monogramom sa inicijalima mlade i mladoženje.

Kolekcija je ručno izrađena po metodi staroj 250 godina, a korišćeno je 22-karatno zlato.

Profit od prodaje ići će kraljevskoj humanitarnoj organizaciji.

Kako prenose britanski mediji šoljice za kafu koštaće nešto manje od 20 funti (23 evra), a standardne šolje za kafu 25 (28,5 evra), dok će tanjiri koštati po 49 funti (56 evra).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво