Bajden: Prebio bih Trampa; Tramp: Ludi Džo bi pao plačući

Bivši potpredsednik SAD Džo Bajden izjavio je da bi „prebio“ američkog predsednika Donalda Trampa da su u srednjoj školi, zbog njegovih komentara o ženama, a Tramp je odgovorio da bi Bajden „pao plačući“.

„Pitali su me da li bih se raspravljao sa tim gospodinom, a ja sam rekao da ne bih. Rekao sam - da smo u srednjoj školi, odveo bih ga iza sale za fizičko i prebio ga“, rekao je Bajden govoreći o Trampovom komentaru iz 2016, kada je rekao da može da „zgrabi ženu bilo gde“ i da se „njoj to sviđa“, nakon čega se izvinio zbog te izjave.

Kako prenosi Si-En-En, Bajden je za taj komentar dobio veliki aplauz studenata Univerziteta u Majamiju, koji podržavaju demokrate i koji su snimak njegovog obraćanja objavili na Fejsbuku.

„Bio sam u mnogim svlačionicama celog života, vraški sam dobar atleta. Svaki tip koji je tako govorio, obično je bio najdeblji, najružniji k..... sin u prostoriji“, rekao je Bajden.

Naveo je da ga novinari stalno pitaju zar ne želi da se Trampu verbalno suprotstavi, a da on uvek odgovara da bi ga odveo iza sale za fizičko, jer je to baš ono što želi.

Odgovor na komentare bivšeg potpredsednika Tramp je podelio putem Tvitera.

„Ludi Džo Bajden pokušava da se ponaša kao opasan tip. Zapravo, on je slab i mentalno i fizički, a ipak mi preti, po drugi put, fizičkim napadom. On mene ne zna, ali bi pao brzo i jako, plačući sve vreme. Ne preti ljudima, Džo!“, napisao je Tramp.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво