Savić: Mene slušaju na treningu, a posle se opuštaju uz čika Miroslava

Pred odlazak u Podgoricu, gde će 20. marta vaterpolo reprezentacija Srbije igrati poslednje kolo Svetske lige protiv Crne Gore, selektor Dejan Savić pričao je o očekivanjima, medaljama i muzičkim ukusima vaterpolista. Osim toga, obećao je i da će razmotri predlog da vaterpolisti možda odlože bade mantile dok sede na klupi oko bazena.

Govoreći o napornoj sezoni i činjenici da reprezentacija učestvuje na pet takmičenja (Svetske lige, Evrokupa, Mediteranskih igara, Evropskog prvenstva, Svetski kup), Savić je istakao da su to sve stepenice do glavnog cilja, a to je zlatna medalja u Tokiju na Olimpijskim igrama 2020. godine.

Svoju izjavu da „prošlu godinu nije obeležila medalja iz Budimpešte, nego poraz od Hrvata“, srpski selektor opisao je kao „brutalno iskrenu“, dodajući da se u sportu, a i životu, najviše uči iz poraza.

Na pitanje da li vaterpolisti mogu da sede bez bade mantila na klupi, selektor je rekao da je to „zanimljiv“ predlog, koji će svakako uzeti u razmatranje.

Savić je rekao da, uprkos tome što je reprezentacija podmlađena sa „nekim novim klincima“, sigurno uživaju u muzici Miroslava Ilića, koji je tokom gostovanja u Šarenici sedeo blizu selektora.

„Mene slušaju za vreme treninga, a posle za opuštanje čika Miroslava“, našalio se Savić.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво