Glumica vraća novac da bi mogla da govori o Trampu?

Stormi Danijels ponudila je da vrati 130.000 dolara koliko joj je bilo plaćeno da ćuti, kako bi mogla slobodno da govori o njenom odnosu sa američkim predsednikom Donaldom Trampom i da objavi bilo kakve poruke, fotografije ili video-snimke koje možda poseduje.

Danijelsova, odnosno Stefani Kliford kako joj je pravo ime, ovu ponudu je iznela u ponedeljak u pismu Trampovom privatnom advokatu Majklu Koenu, koji je prekršio sporazum o poverljivosti sa njom neposredno pred predsedničke izbore 2016. godine, prenosi En-Bi-Si.

To pismo je, kako se navodi, takođe poslato i Lorensu Rouzenu, advokatu koji se predstavio kao Koenov zastupnik, kao i kompaniji EC LLC koju je osnovao Koen u vezi sa sporazumom i isplatom koja je izvršena na račun Klifordove u oktobru 2016. godine.

U tom pismu o kojem je prvi pisao list Njujork tajms, navodi se da bi novac bio prebačen na račun koji se vodi na Trampa, do petka.

Zauzvrat, Klifordovoj bi bilo dozvoljeno da „otvoreno i slobodno govori o njenoj pređašnjoj vezi sa predsednikom i pokušajima da bude ućutkana kao i da koristi i objavljuje tekstualne poruke, fotografije i video-materijal u vezi sa predsedikom koji možda ona poseduje, a sve bez straha od odmazde ili zakonske odgovornosti“, navodi se u pismu.

„Nikada nije bilo pitanje novca. Uvek je bilo u vezi sa tim da gospođici Kliford bude dozvoljeno da kaže istinu. Američkom narodu trebalo bi da bude dozvoljeno da sami sude za sebe o tome ko je prema njima iskren, a ko ih vodi u zabludu. Naša ponuda teži ka tome“, rekao je advokat Klifordove Majkl Avenati za En-Bi-Si u ponedeljak.

Kako se navodi, Trampu se „daje rok“ do danas u podne po istočnoj vremenskoj zoni.

U pismu se zahteva da ne bude preduzeta nikakva akcija sprečavanja objavljivanja intervjua koji je Klifordova nedavno snimila sa novinarom Si-En-Ena Andersonom Kuperom za Si-Bi-Es u trajanju od 60 minuta.

Kako je AP prošle nedelje preneo, Stormi Danijels je podnela i tužbu protiv američkog predsednika u kojoj traži da se poništi sporazum koji je, kako tvrdi, potpisala sa njim nekoliko dana pre predsedničkih izbora 2016. godine, uz obrazloženje da nije ispravan, a koji ju je sprečio da govori o navodnim susretima sa njim.

U tužbi koja je podneta u višem sudu u Los Anđelesu, navodi se da je sporazum, sklopljen 28. oktobra 2016. godine, „ništavan i bez posledica“, jer ga Tramp nije lično potpisao.

Stormi Danijels je rekla da u javnosti želi da govori o svim detaljima njenog navodnog odnosa sa Trampom nekoliko nedelja pre izbora.

Ona tvrdi da je započela „intimne odnose“ sa Trampom 2006. godine, godinu dana nakon što je stupio u brak sa Melanijom Tramp, kao i da su se nastavili i u 2007, a da su se sastajali u Nevadi i Kaliforniji.

Prema njenim rečima, Tramp joj je platio 130.000 dolara za ugovor o ćutanju.

broj komentara 11 pošalji komentar
(petak, 16. mar 2018, 20:51)
Zanat,i ništa drugo! [neregistrovani]

Nemačka registrovana prostitutka je...

preporučila sinu,koga su zadirkivali drugovi:"Kaži ti njima,da sve imaš najbolje,a finansirali su njihovi očevi!"

(utorak, 13. mar 2018, 22:44)
anonymous [neregistrovani]

Postena cura

Ona vraca Trampovih 130 000 $ da bi rekla istinu i time dokazuje svo svoje postenje.Ha,ha,ha,ha,ha,ah,ah,

(utorak, 13. mar 2018, 19:39)
anonymous [neregistrovani]

Umetnica

Pogledajte njena filmska ostvarenja, pa da vidite kako je to divno i čedno stvorenje

(utorak, 13. mar 2018, 17:02)
anonymous [neregistrovani]

@Strašno

Pa.pričale su. Doveo ih Trump u prvi red tokom debate sa Hillary. Znači one mogu a ova ne može? I šta je poenta, možda su mu demokrate namestile vezu jer su predvideli da će za 10 godina biti predsednik?

(utorak, 13. mar 2018, 15:14)
anonymous [neregistrovani]

Nemojmo biti naivni

Ne vraca ona nista u odnosu na svotu novca koju ce dobiti nakon sto bude iznela u javnost kojekakve istine i lazi.

(utorak, 13. mar 2018, 14:48)
anonymous Lala [neregistrovani]

Vraća novac ?

Kad progovori u javnosti dobiće troduplo više.

(utorak, 13. mar 2018, 14:29)
anonymous [neregistrovani]

Ne postoji

Dovoljno velika veš mašina koja bi mogla da opere sav prljav veš Amerike, kako onaj "stari", tako i ovaj "novi".

(utorak, 13. mar 2018, 14:23)
anonymous [neregistrovani]

Divna

Dobila je 130.000 dolara da bi ćutala. Možda će jednog dana otkriti koliko joj je druga strana platila kako bi danas mogla slobodno da govori.

(utorak, 13. mar 2018, 13:01)
anonymous [neregistrovani]

glumica...ali porno...

Dali je to isto grana umjetnost?

(utorak, 13. mar 2018, 12:50)
anonymous [neregistrovani]

Više para

Za ćutanje, nego za usluge...