Putin: Nisam pokušao da regrutujem Melaniju, iako sam nekada voleo to da radim

Medvedi, tigrovi i porodiljske povlastice bile su teme razgovora ruskog predsednika Vladimira Putina i prve dame SAD Melanije Tramp na samitu G-20 u Hamburgu, otkrio je Putin, dodajući da nije pokušao da je regrutuje, prenosi RT.

Njih dvoje su se nakratko sreli tokom večere na samitu G-20 prošle godine, a fotografije supruge Donalda Trampa kako uživa u Putinovom društvu obišle su svet.

U intervjuu koji je objavljen kao deo novog dokumentarca Svetski poredak 2018, Putin je rekao da je sa Melanijom Tramp i Emanuelom Mauro, suprugom italijanskog premijera Paola Đentilonija, najviše razgovarao o porodiljskim povlasticama.

„Bile su veoma zainteresovane za to. Bile su iznenađene kolike su naše (ruske) porodiljske povlastice“, rekao je Putin u intervjuu.

„Da li ste pokušali da je regrutujete?“, upitao ga je novinar Vladimir Solovjev, očigledno inspirisan prvim delom intervjua, tokom kojeg je Putin opisao iskustvo koje je stekao kao KGB-ov čovek zadužen za regrutaciju u Istočnoj Nemačkoj.

„Ne, nisam to dugo radio, iako sam voleo to da radim. To mi je bio dugogodišnji posao“, istakao je ruski predsednik.

Putin je dodao i da je dvema damama opisivao prirodne lepote Rusije, pričao o medvedima na Kamčatki, sibirskim tigrovima i ljubavi prema pecanju.

„Kao što je i očekivano u takvim slučajevima, morao sam malo da se pohvalim svojim ulovima. Kako neko može da priča o pecanju a da malo ne preteruje“, našalio se Putin.

broj komentara 1 pošalji komentar
(četvrtak, 08. mar 2018, 15:37)
anonymous [neregistrovani]

Porodilja, pecanje...

Secate li se vica kada porodilja javlja muzu da je rodila zdravo musko dete, 72 cm, tesko 8 kg i 700 grama.
- Pa na koji si ga kantar merila?
- Na isti na koji ti meris sta si upecao.