Stivenu Fraju dijagnostikovan rak

Britanska televizijska legenda, Stiven Fraj, objavio je dirljiv snimak u kojem je otkrio da boluje od raka prostate i kako vodi žestoku borbu sa bolešću.

Glumac, voditelj i reditelj rekao je da mu je dijagnostikovan rak krajem prošle godine, a da se nedavno podvrgao operaciji da mu se odstrani prostata.

Fraj objašnjava da sada čeka rezultate, ali da se nada da će sve proći kako treba.

„Nadam se da ću dobiti još nekoliko godina na ovoj planeti zato što trenutno uživam u životu i to je samo po sebi divna stvar. Radije bih da ne odem odavde“, rekao je šezdesetogodišnji Britanac, koji dugo vodi borbu sa depresijom.

Legenda malih ekrana, koji je glumio u brojnim serijama (Crni Guja) i vodio veliki broj emisija, kao što je šaljivi kviz Kju-Aj (QI), objasnio je u dvanaestominutnom snimku da je otkrio da ima rak posle redovnog snimka magnetnom rezonancom i da je operisan u prvoj nedelji januara.

Sada se nada punom oporavku, jer se „čini da se bolest nije proširila“. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво