Odgovor Dženifer Lorens povodom haljine: Sram vas bilo!

Američka glumica Dženifer Lorens odgovorila je svima koji su je juče na društvenim mrežama sažaljevali i tvrdili da je bila primorana da se pojavi u crnoj haljini po hladnom vremenu u Londonu na promociji filma „Izdaja“.

Neki kritičari čudili su se juče zašto se glumica na promociji filma pojavila u veoma otvorenoj haljini po hladnom vremenu, zaključujući da je reč o lošem odnosu prema ženama u Holivudu.

Sada je oskarovka odlučila da odgovori svima koji su je kritikovali, ističući da to što rade „nema veze sa feminizmom“.

U odgovoru na Fejsbuku, Dženifer je objasnila da je „versaće“ haljina koju je nosila bio njen izbor.

„Stvarno ne znam odakle da krenem. Ovo je apsurdno i veoma sam uvređena. Haljina je bila predivna. Stvarno ste mislili da ću da je pokrijem kaputom i šalom“, navela je glumica.

„Bila sam napolju pet minuta. Stajala bih u snegu zbog te haljine da je trebalo. Obožavam modu i to je bio moj izbor. Ono što ste svi uradili bilo je seksističko, apsurdno i nema veze sa feminizmom“, zaključila je Dženifer.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи