Lavrov: U meču Zvezda – CSKA navijaću za – Spartak

Ministar inostranih poslova Ruske Federacije Sergej Lavrov rekao je u šali, po dolasku na beogradski aerodrom, da će tokom večerašnje fudbalske utakmice ruskog CSKA i Crvene zvezde u Moskvi navijati za – ruski fudbalski klub Spartak, čiji je dugogodišnji navijač.

Лавров: У мечу Звезда – ЦСКА навијаћу за – Спартак Лавров: У мечу Звезда – ЦСКА навијаћу за – Спартак

„Da, tako je, Zvezda danas igra protiv CSKA. A Crvena zvezda je kao Spartak“, rekao je Lavrov u razgovoru sa šefom srpske diplomatije Ivicom Dačićem, koji ga je dočekao na Aerodromu „Nikola Tesla“, prenosi Tas.

Na Dačićevo pitanje da li navija za Spartak, Lavrov je u šaljivom tonu odgovorio: „A za koji bih drugi klub mogao da navijam?“ Ruski ministar je objasnio da će i tokom današnje utakmice ostati verni navijač svog fudbalskog kluba.

Ruska agencija, navodeći da je u pratnji Lavrova i zvanična portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, primećuje da joj je Dačić na dočeku poklonio veliki buket cveća.

Sergej Lavrov je doputovao po podne u Beograd, a na Aerodromu „Nikola Tesla“ dočekali su ga srpski kolega Ivica Dačić i ambasador RF u Beogradu Aleksandar Čepurin. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ruskim ministrom inostranih poslova u Vili „Mir“ u Beogradu.

Povod za posetu ruskog šefa diplomatije je obeležavanje 180 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa dveju država.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво