Berluskoni novinarki: Ne rukuj se tako ako hoćeš da se udaš

Bivši italijanski premijer i pretendent na novi mandat na parlamentarnim izborima Silvio Berluskoni posavetovao je novinarku Bi-Bi-Sija da se manje energično rukuje ako želi da se uda.

U snimku koji je objavljen na portalu Bi-Bi-Sija vidi se kako je nakon rukovanja Berluskoni dao savet novinarki koja je htela da ga intervjuiše.

„Nemoj tako snažno da se rukuješ. U suprotnom, muškarci će misliti: Ova će me tući, pa niko neće hteti da se oženi tobom. Da li si već udata? Videćeš. Budi oprezna“, rekao je Berluskoni.

Kada je novinarka rekla da smatra da je jak stisak prilikom rukovanja dobar, Berluskoni je objasnio da se šalio.

„Šalio sam se. Morate da se šalite s vremena na vreme“, rekao je on.

Trostruki bivši premijer smatra da nije vreme za političku penziju i veruje u svoj povratak u arenu nakon što je preživeo gotovo trideset sudskih procesa, pravosnažnu presudu za utaju poreza, skandal zbog seksa s maloletnicom i veliku operaciju na otvorenom srcu.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво