Omaroza: Pens misli da mu Isus govori šta treba da kaže

Bivša savetnica predsednika SAD Donalda Trampa Omaroza Manigo Njumen koja se prethodno proslavila učešćem u njegovom rijaliti šou-programu „Šegrt“, učestvuje u američkom „Velikom bratu poznatih ličnosti“ gde je sunarodnicima poručila da će „moliti da se vrati Trampovo vreme ako (potpredsednik Majk) Pens postane predsednik“, nazivajući Pensa „ekstremistom“.

Učesnica rijalitija, koja je pre političke karijere bila poznata samo kao Omaroza, rekla je da Pens veruje da mu Isus Hrist govori da treba da uradi određene stvari, što je gledište kojem se ona narugala.

„Ja sam hrišćanka, volim Isusa, ali on (Pens) misli da mu Isus govori šta treba da kaže - ja sam u fazonu: 'Isus to nije rekao'. Zastrašujuće“, ocenila je Omaroza.

Bivša Trampova savetnica, u epizodi novog Velikog brata poznatih ličnosti, emitovanoj noćas na Si-Bi-Esu, upozorila Amerikance koji žude za impičmentom (smenom u Kongresu) Trampa da bi trebalo da porazmisle o toj želji.

„Je l' mogu samo ovo da kažem? Koliko god svi mislili da je Tramp loš, zabrinuo bi vas Pens. Molili bismo da se vrati Trampovo vreme ako Pens postane predsednik, samo to kažem. On je ekstremista“, objasnila je Omaroza ukućanima.

Američki mediji preneli su prošle nedelje da je najavnom klipu Velikog brata poznatih ličnosti Omaroza je uz suze uputila upozorenje da je Amerika u opasnosti, i da ona „nikada, ni za milion godina“ neće više glasati za Trampa.

Ej-Bi-Si njuz podseća da je Omaroza Njumen u decembru prošle godine podnela ostavku na funkciju direktorke komunikacija Kancelarije za vezu sa javnošću u Beloj kući, a u epizodi novog rijalitija izjavila je da je bila progonjena porukama koje Tramp piše na Tviteru.

Bela kuća se oglasila povodom Omarozinih reči izgovorenih u Velikom bratu poznatih ličnosti, navodeći da na njene komentare ne gleda „previše ozbiljno“.

Omaroza je prvu slavu u SAD stekla 2004. godine učestvovanjem u Trampovom Šegrtu, da bi nakon toga dobila njegov poziv za učešće i u Šegrtu poznatih ličnosti 2008. godine, u kojem joj je aktuelni predsednik Amerike ponovo dao „otkaz“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво