Peskov: Putin se prehladio, znate, zima je

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov otkrio je da se ruski predsednik Vladimir Putin prehladio, ali da, bez obzira na to, nastavlja da radi, prenosi Tas.

„Predsednik se prehladio, ali nije ništa ozbiljno, sve je u redu. Njegov radni raspored i dalje ostaje, ali je prehlada uzeta u obzir. Čuli ste kako mu se glas promenio. Zima je, znate“, rekao je Peskov.

Portparol Kremlja naveo je da su neki mediji počeli da spekulišu oko zdravlja predsednika Rusije i dodao da je Putin trebalo da učestvuje na sastanku na temu mikroelektronike, ali da je morao da ga odloži.

Peskov je objasnio zašto se Putin nije danas i neće sutra pojaviti na nekoliko planiranih događaja, navodeći da do sastanka sa predsednikom kompanije za iskopavanje dijamanata „Alroza grup“ Sergejem Ivanovim nije došlo zato što je „kompanija morala da se pozabavi tehnološkim akcidentom“, kao i da Putina neće biti na „Mentor forumu“ u moskovskom izložbenom centru „VDNKh“ već će se videti s učesnicima foruma „kada oni dođu kod njega“.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво