Omaroza – iz rijalitija u Belu kuću, pa nazad u rijaliti

Bivša savetnica predsednika SAD Donalda Trampa Omaroza Njumen, koja se prethodno proslavila učešćem u njegovom rijaliti šou-programu „Šegrt“, iskoristila je premijerno pojavljivanje u američkom „Velikom bratu poznatih ličnosti“ da uz suze uputi upozorenje da je Amerika u opasnosti, i da ona „nikada, ni za milion godina“ neće više glasati za Trampa.

Reklamni video-klip epizode rijalitija koji se prikazuje na Si-Bi-Esu prikazuje Omarozu kako u razgovoru sa drugom zvezdom ovog programa Rosa Metjuza, takođe višestrukog učesnika rijaliti programa, na pitanje postavljeno u ime Amerikanaca „Da li treba da se zabrinemo“, odgovorila potvrdno.

„Neće biti dobro. Neće“, dodala je Omaroza sa suzama u očima.

Komentarišući mogućnost da ponovo glasa za aktuelnog predsednika SAD, Njumenova je Metjuzu rekla: „Pobogu. Ne. Nikada. Ni za milion godina, nikada“.

Ej-Bi-Si njuz podseća da je Omaroza Njumen u decembru prošle godine podnela ostavku na funkciju direktorke komunikacija Kancelarije za odnose sa javnošću u Beloj kući, a u jučerašnjoj epizodi novog rijalitija otkrila je da je bila progonjena porukama koje Tramp piše na Tviteru.

„Bila sam progonjena tvitovima bukvalno svakog dana. Ono kao, šta će sledeće on da tvituje?“, navela je tada Omaroza uz tvrdnju da su je drugi Trampovi savetnici sprečavali da mu prilazi i ubeđuje ga da malo smanji aktivnosti na društvenim mrežama.

Bela kuća se ubrzo oglasila povodom Omarozinih reči izgovorenih u Velikom bratu poznatih ličnosti, navodeći da na njene komentare ne gleda „previše ozbiljno“.

„Omaroza je triput otpuštena iz Šegrta i ovo je četvrti put da joj dajemo otkaz“, rekao je novinarima glavni zamenik pres sekretara Bele kuće Radž Šah.

Omaroza je prvu slavu u SAD stekla 2004. učestvovanjem u Trampovom Šegrtu emitovanom na En-Bi-Siju, da bi nakon toga dobila njegov poziv za učešćem i u Šegrtu poznatih ličnosti 2008. godine u kojem joj je aktuelni predsednik Amerike ponovo dao „otkaz“.

broj komentara 0 pošalji komentar