Tarantino: Umin udes mi je jedna od najvećih životnih grešaka

Proslavljeni reditelj Kventin Tarantino rekao je da je to što je dozvolio Umi Turman da vozi automobil i u njemu doživi udes na snimanju „Ubiti Bila“ jedna od njegovih najvećih životnih grešaka.

Oskarovac je u intervjuu za Dedlajn rekao da je pre nego što je Turmanova sela za volan, on odvezao automobil u drugom smeru. Objasnio je da tada nije shvatio da postoji krivina na putu.

Tarantino je objasnio da je to što nije još jednom isprobao putanju, po kojoj je glumica trebalo da vozi automobil, bila ogromna greška.

U intervjuu za Njujork tajms, koji je objavljen tokom vikenda, Turmanova je rekla da je brinula zbog stanja vozila, ali da ju je Tarantino ubedio da nastave sa snimanjem scene.

„Uma je bila zabrinuta zbog snimanja te scene. Nikome od nas nije palo na pamet da se radi o opasnoj sceni. Svi smo mislili da je to samo vožnja“, istakao je reditelj.

„Odvezao sam automobil niz put i pomislio: 'Dobro, ovo će biti u redu. Nema krivina.' Vratio sam se nazad na set i rekao joj da će moći to da izvede i da neće biti nikakvih problema. Umin odgovor bio je: 'U redu.' Zato što je verovala u mene. Imala je poverenja u mene. Rekao sam joj da će biti bezbedna. Na kraju, nije bilo tako. Pogrešio sam“, naveo je Tarantino.

Kako je objasnio, odluka da Turmanova vozi u suprotnom smeru doneta je zato što je svetlo bilo bolje uz tog ugla.

Bilo je užasno kada je video da je doživela udes.

„Srce mi se slomilo. To je daleko najveća greška moje karijere. To je jedna od najvećih grešaka u mom životu“, objasnio je Tarantino, navodeći da je taj događaj u narednih nekoliko godina ostavio trag u odnosu njih dvoje: „Nije da nismo pričali, ali se njeno poverenje u mene izgubilo.“

Turmanova je u udesu pretrpela povrede vrata i kolena.

Glumica je pre neki dan na Instagramu objavila snimak udesa, koji je uprava studija „Miramaks“ na sve načine pokušala da prikrije. Turmanova se zahvalila Tarantinu što je pronašao i dao joj snimak.

„Kventin Tarantino je bio izuzetno pogođen i još oseća grižu savesti zbog udesa i dao mi je snimak godinama kasnije da bi jednog dana video svetlost dana, nevezano što za taj događaj pravda najverovatnije nikada neće biti zadovoljena“, napisala je glumica na Instagramu.

„Osim toga, uradio je to znajući da će mu to naneti ličnu štetu i ponosna sam na njega što je postupio ispravno i hrabro“, zaključila je Turmanova.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи