Muž Natali Vud pio viski i odbio da pozove pomoć nakon njenog nestanka

Umesto da odmah potraži pomoć nakon što mu je supruga, glumica Natali Vud, nestala sa njegove jahte, glumac Robert Vagner ostao je na palubi punih sat vremena pijući viski, navodi se u novom dokumentarcu Si-Bi-Esa.

Vagner se ponovo našao na udaru zbog nesreće 1981. godine, kada je njegova supruga i glumica Natali Vud nestala sa njegove jahte, a kasnije je u vodi blizu ostrva Santa Katalina pronađeno njeno beživotno telo.

Nove optužbe protiv Vagnera dolaze u trenutku kada je policija pre nekoliko dana ponovo otvorila slučaj smrti Vudove, karakterišući ga kao „sumnjiv“.

Pored Natali Vud, na jahti su još bili Vagner, kolega Kristofer Voken i Denis Davern, kapetan broda „Splendor“.

Tokom kobne večeri, kapetan je, primetivši da Natali Vud nema na brodu, navodno, pitao Vagnera da li treba da zovu pomoć preko radija, ali mu je ovaj odgovorio da nema potrebe i da treba da pričekaju i vide da li će se pojaviti. Narednih sat vremena sedeo je na palubi i pio viski, a tek posle toga je potražio pomoć.

Dokumentarac Si-Bi-Esa, koji je prikazan tokom vikenda, navodi tvrdnje iz policije da su se pojavila dva nova svedoka, koja su potvrdila da su se Vudova i Vagner svađali iste večeri kada je nestala.

U dokumentarcu su takođe prikazane tvrdnje da je Vagner bio izuzetno ljubomoran zbog flertovanja Vudove i Vokena.

Zbog svega toga, Vagner je ponovo postao „osoba od interesa“ u novootvorenom slučaju.

„Završila je u vodi nekako, ali mislim da nije to uradila sama“, rekao je policijski poručnik Džon Korina za Si-Bi-Es.

Navodi novih svedoka u saglasnosti su sa izjavom kapetana broda, koji tvrdi da je pre tragičnog događaja izbila ozbiljna svađa između supružnika, kao i da su oboje bili pod dejstvom alkohola.

„Jedan svedok je ispričao da je čuo viku i lomljenje predmeta iz zajedničke sobe. Ubrzo posle toga, u odvojenim izjava svedoci su potvrdili da su videli muškarca i ženu kako se svađaju u zadnjem delu broda. Svedoci misle da su glasovi pripadali Vudovoj i Vagneru“, navodi se u policijskom saopštenju, ali se ne precizira gde su u tome trenutku bili svedoci.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво