Bred i Anđelina kreiraju nakit

Najpoznatiji holivudki par odlučio je da se oporba i u dizajniranju nakita. Prihod od kolekcije nazvane „Zaštitnik" namenjen je programu za pomoć deci iz ratom zahvaćenih područja.

Glumački par Anđelina Džoli i Bred Pit kreirali su kolekciju nakita nazvanu „Zaštitnik", za koju im je inspiracija bila zmija, prenose američki mediji.

Glumci su se za potrebe kolekcije udružili sa britanskom juvelirnicom „Asprej" i dizajnirali minđuše, priveske, prstenje, narukvice pa čak i srebrne kašičice.

Anđelina Džoli je inspiraciju dobila 2006. kada je, dok je bila trudna, na poklon dobila prsten u obliku zmije koji, prema nekim verovanjima, štiti majku i nerođeno dete.

Novac od prodaje namenjen je programu za pomoć deci iz ratom zahvaćenih područja. Jedan od osnivača tog programa je upravo Anđelina Džoli.

Prodaja kolekcije nakita u juvelirnicama „Asprej" u Londonu, Njujorku, na Beverli Hilsu, u Tokiju i Dubaiju počinje danas.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво