Bekamovi pomažu siromašnoj deci

Zajedno sa sinom Bruklinom, Viktorija Bekam posetila siromašni okrug Klej u Kentakiju i učestvovala u humanitarnim programima organizacije „Spasimo decu".

Bivša članica grupe „Spajs grls" Viktorija Bekam i njen desetogodišnji sin Bruklin učestvovali su u aktivnostima, koje je organizovalo humanitarno udruženje „Spasimo decu" (Save The Children).

Viktorija i Bruklin Bekam bili su u dvodnevnoj poseti okrugu Klej, u državi Kentaki.

Kako je navela pevačica, ta poseta joj je još jednom pokazala neophodnost da sva deca imaju jednake šanse u životu.

Takođe, Viktorija smatra da će ovakve aktivnosti njenom sin Bruklinu pomoći da se ponaša odgovornije.

Viktorija i Bruklin Bekam učestvovali su u više programa prošle nedelje.

Tako su u osnovnoj školi u Mančesteru (u Kentakiju, ne u Engleskoj), učestvovali u programima, koji su uključivali čitanje i deljenje zdravih „grickalica" i sportske opreme i ranaca.

Posle toga, u „Big Krik" osnovnoj školi u Oneidi, Viktorija i Bruklin su mališanima delili vreće pune knjiga, a takođe su i čitali Bruklinovu omiljenu priču.

Viktorija Bekam se takođe srela sa direktorima i učiteljima, kako bi se što bolje upoznala sa problemima i izazovima na koje nailaze.

Okrug Klej, smešten na jugoistoku Kentakija, jedna je od najsiromašnijih zajednica u Americi, gde više od 47 odsto dece živi u siromaštvu i gde je prosečni godišnji prihod za domaćinstvo ispod 20 hiljada dolara.

„U okrugu Klej videla sam nadu, svojstvenu svakom detetu. Zbog toga moramo da se uverimo da svako dete ima jednaku šansu u životu", izjavila je Viktorija Bekam.

„Sad kada sam učestvovala u programima organizacije 'Spasimo decu', uverena sam da je moguće rešiti probleme, izazvane siromaštvom", istakla je supruga čuvenog fudbalera.

„Zalažući se za jednaku šansu za svu decu, Viktorija postavlja snažan primer kako se treba informisati o problemima, sa kojima se sreću mnoga deca u Americi. Usađujući u Bruklina osećaj odgovornosti, ona pokazuje da je svesna da bi veće jedinstvo među decom moglo da ojačaju Ameriku i ceo svet u budućnosti", prokomentarisao je Mark Šrajver, direktor udruženja „Spasimo decu", koji je pravio društvo Bekamovima tokom posete.

Programi organizacije „Spasimo decu" odvijaju se u oko 200 najsiromašnijih i najizolovanijih zajednica u SAD.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво