Prvi čovek „Alibabe“ se ni u Davosu ne odvaja od svoje omiljene – ženske jakne!

Utopljavanje je političkim i poslovnim liderima sveta pravi je izazov ovih dana u švajcarskim Alpima na Forumu u Davosu, gde je pao sneg kakav nije viđen u poslednjih 60 godina.

Kako bi se izborio sa hladnoćom, osnivač poznatog sajta za kupovinu „Alibaba“ Džek Ma poneo je sa sobom jedan od svojih omiljenih komada odeće na Svetski ekonomski forum u Švajcarskoj – žensku jaknu firme „Kanada gus“.

Ma je viđen obučen u ovu jaknu i u mnogim ranijim prilikama, uključujući i susret sa američkim predsednikom Donaldom Trampom prošlog januara, piše sajt Kvarc.

Izbor jednog od najbogatijih ljudi planete pao je na pomenutog kanadskog proizvođača tekstila i njegov model „montebelo parka“, čija je cena u maloprodaji 634 američkih dolara.

Nema dileme da je reč baš o ženskom modelu, jer je reč o tamno zelenoj boji koja postoji samo kod ženske garniture, ističe sajt Kvarc.

U tekstu se dalje navodi da ne postoji poseban razlog zbog čega muškarci ne bi nosili ženske modele ili obrnuto, s obzirom na talas modnih robnih marki koji zagovaraju pravljenje odeće bez polnih odrednica.

Ma je nesvesno poslužio kao savršeni ambasador za modnu kompaniju iz Toronta ukoliko planira njen proboj na kinesko tržište.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво