„Predsednik Tramp je spasao svet... od harmonije!“

Čuveni američki voditelj i komičar Džim Kimel želeo je da sazna šta deca misle o američkom predsedniku Donaldu Trampu i njegovom radu tokom jednogodišnjeg mandata...

Kimel je sproveo anketu među mališanima koju je potom objavio u svojoj emisiji Džimi Kimel uživo, što je izazvalo buru smeha kod gledalaca.

Na pitanje šta misle o Trampovom radu tokom jednogodišnjeg mandata, jedan dečak je rekao: „Odličan je, spasao je svet“, a na dodatno pitanje od čega, mališan je rekao: „Od harmonije“.

Jednoj devojčici se Tramp, međutim, nije svideo i ona je to jasno stavila do znanja i dodatno obrazložila: „Želi da podigne zid ka Meksiku, a ja tako volim tamo da idem“.

Upitani na šta prvo pomisle kada čuju Donald Tramp, deca su otkrila da imaju razne asocijacije: mali prst, narandžasto lice...

Anketirana deca su potom zamoljena da imitiraju Trampa, i oni su pokretima i mimikama demonstrirala svoje viđenje američkog predsednika. Deo emisije objavljen je na Jutjubu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи