I Majkl Daglas optužen za neprimereno seksualno ponašanje

Novinarka i književnica Suzan Braudi optužila je američkog glumca Majkla Daglasa za neprimereno seksualno ponašanje, što je on demantovao.

Braudi, koja je za Daglasa radila krajem osamdesetih, rekla je za En-Bi-Si da je jednom prilikom Daglas otkopčao kaiš, stavio ruku u pantalone i dodirivao se u njenom prisustvu, prenosi AP.

Novinarka je dodala da ju je prijatelj upozorio da nikome to ne ispriča.

Dvostruki dobitnik Oskara ranije ovog meseca je za Dedlajn rekao da je očekivao optužbe osobe koja je nekada bila zaposlena kod njega, da se ponašao neprimereno pred njom pre 32 godine.

Za optužbe protiv njega rekao je da su „potpuna laž i izmišljotina“, te dodao da mu je supruga i koleginica Ketrin Zita Džons „bila velika podrška“ u toj situaciji.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво