Tramp zdrav, samo treba da smrša

Američki predsednik Donald Tramp nema nikakvih mentalnih poteškoća i velike su šanse da će ostati zdrav do kraja mandata, izjavio je doktor Bele kuće Roni Džekson. Ipak, predsednik SAD morao bi da se otarasi nekoliko suvišnih kilograma.

Трамп здрав, само треба да смрша Трамп здрав, само треба да смрша

Jedina primedba je da bi milijarder koji ima 108,4 kilograma, ove godine trebalo da smrša između između četiri i osam kilograma tako što bi se hranio zdravije i počeo da vežba.

„Nema nikakvih znakova bilo kakvih intelektualnih poteškoća“, rekao je Džekson, dodajući da je test kognitivnih funkcija uz sistematski pregled prošle nedelje, zatražio sam Tramp.

„Predsednikovo zdravlje je izvrsno. Verujem da postoji veoma velika mogućnost da u svom mandatu neće imati medicinskih problema. Nema srčane ili druge zdravstvene probleme jer se uzdržava od duvana i alkohola. Razgovarali smo o ishrani s manje ugljenih hidrata, više vežbanja i o gubitku težine. Ima samo povišen holesterol“, precizirao je lekar na konferenciji za štampu u Beloj kući.

Doktor Džekson je na zahtev Trampa, odgovarao sat vremena na pitanja novinara.

„Rekao je 'Želim da izađeš i pričaš sa njima i da odgovoriš na svako pojedinačno pitanje koje imaju'“, rekao je Džekson opisujući šta mu je Tramp rekao.

Kognitivni test koji sadrži 30 pitanja može da ukaže na postojanje znakova demencije ili Alchajmerove bolesti, prenosi Rojters.

„Tramp je odgovorio tačno na sva pitanja“, otkrio je Džekson i dodao da je predsednik veoma oštrouman.

Tramp je postao predsednik u 70. godini, što ga čini najstarijim predsednikom Amerike prilikom stupanja na tu dužnost.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво