Opra Vinfri razmišlja da se kandiduje za predsednika SAD?

Američka televizijska voditeljka Opra Vinfri „aktivno razmišlja“ da se kandiduje na predsedničkim izborima u SAD 2020. godine, prenosi Si-En-En pozivajući se na njena dva „bliska prijatelja“.

Si-En-En je razgovarao sa prijateljima voditeljke, koji su tražili da ostanu anonimni kako bi mogli da „otvoreno govore“, nakon što je sinoć održala, kako se navodi, „izuzetan govor“ na dodeli Zlatnog globusa, koji je izazvao spekulacije o njenoj kandidaturi za predsednika.

Prema njihovim rečima, Opru Vinfri pojedini prijatelji privatno nagovaraju uđe u trku za predsednika.

Jedan od izvora Si-En-Ena rekao je da ti razgovori traju već nekoliko meseci. On je dodao da Vinfri još nije odlučila da li će to i učiniti.

Predstavnik voditeljke za sada nije odgovorio na zahtev Si-En-Ena za komentar.

Voditeljka je održala govor prilikom primanja nagrade „Sesil B. Demil“ na dodeli Zlatnog globusa, posle čega su se pojavile spekulacije da bi ona trebalo da se kandiduje za predsednika.

U Los Anđelesu je sinoć održana dodela Zlatnog globusa, na kojoj je glavne nagrade „pokupila“ crna komedija Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju, i to za najbolji film, scenario, žensku ulogu u drami i sporednu mušku ulogu.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво