Majk Tajson postaje uzgajivač kanabisa

Nekadašnji legendarni bokser Majk Tajson ima novu poslovnu ideju – uzgajanje kanabisa. Tajson je ugovorio kupovinu farme kanabisa od 16 hektara blizu Kalifornija Sitija, prenosi „Njujork dejli njuz“.

Njegovi planovi za imanje su prilično ambiciozni. Polovina površine biće pod kanabisom, dok će se na drugoj polovini placa nalaziti drugi sadržaji: prodavnica, postrojenje za preradu, mali kamp i amfiteatar.

Kalifornija je pre nekoliko dana usvojila novi zakon legalizujući korišćenje marihuane u rekreativne svrhe.

Tajson je ranije imao problema sa korišćenjem kanabisa. Kažnjen je sa 200.000 dolara kada je 2000. godine bio pozitivan na kanabis.

Osim toga, Tajson je priznao da je koristio marihuanu kada je uhapšen zbog posedovanja kokaina 2007. godine.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво