Oldman: Glumeći Čerčila popušio sam cigare u vrednosti 34.000 evra!

Engleski glumac Geri Oldman poznat je po tome što se uvek maksimalno posvećeno priprema za uloge, što je bio slučaj i tokom snimanja filma "Darkest Hour" u kojem je glumio bivšeg britanskog premijera Vinstona Čerčila. Dočaravanje lika, ovog puta, koštalo je mnogo – više od 34.000 evra!

Reč je o drami koja predstavlja priču iz Drugog svetskog rata, a 59-godišnji glumac je svakodnevno prolazio kroz četiri-pet sati kostimiranja i šminkanja kako bi što više ličio na Vinstona Čerčila.

Među „sitnicama“ koje su učinile da engleski glumac što vernije odigra nekadašnjeg premijera Velike Britanije bile su i cigare. Ukupan budžet za njih bio je veći od plata nekih glumaca!

„Ne pušim više, otrovao sam se nikotinom. Pušio sam 12 cigareta dnevno, a na njih je potrošeno oko 30.000 funti (oko 34.000 evra). Jedna cigara košta oko 50 funti (oko 56 evra), tako da sam imao stomačnih problema tri meseca dok sam snimao film. Imali smo božićnu pauzu, svi su ukrašavali jelke i kupovali poklone, dok sam ja išao na kolonoskopiju. To je bio moj poklon“, ispričao je Oldman u Šouu Grejema Nortona.

broj komentara 4 pošalji komentar
(sreda, 03. jan 2018, 21:40)
Sudbine [neregistrovani]

Winston Churchill...

je voleo masno,slasno a najviše tečno!-Pa, ipak kažu nije rekao "No sports!",na pitanje kako je doživeo 91 godinu!

(sreda, 03. jan 2018, 08:03)
anonymous [neregistrovani]

Cigarillos i whisky

Koliko je onda sam Cercil potrosio na ove dve stavke za svoj zivot ?

(utorak, 02. jan 2018, 18:10)
anonymous [neregistrovani]

Pušenje....

Da ih je plaćao iz svog džepa manje bi popušio....

(utorak, 02. jan 2018, 17:57)
anonymous [neregistrovani]

Najmracniji sat foliranja

Pa nisi morao "uvjezbavati" na Cohibi pogotovo ako ti je losa za stomak. Jos ako si i pio kao Cercil, dobro si kostao producenta.