Umalo da dobijemo još jednu Bijonse

TV komičara Džejmsa Kordena i njegovu suprugu Džuliju treće dete iznenadilo je nekoliko nedelja pre nego što su doktori planirali. Ćerkici, kako je slavni voditelj otkrio, hteo je da da ime Bijonse.

Умало да добијемо још једну Бијонсе Умало да добијемо још једну Бијонсе

Kako je sprečen u pokušaju da ćerku nazove po pevačkoj divi, Korden je ispričao nekoliko dana nakon što je devojčica rođena, u svojoj emisiji Late Late Night Show With James Corden, piše portal E onlajn.

„Svi znate kako to izgleda. Držimo je u rukama prvi put, plačem ja, plače supruga, plače beba. Prilazi nam lekar i pita kako će se zvati. Kroz suze odgovaram 'Bijonse'. Mojoj ženi to nije bilo smešno, a morao sam i da otrčim na drugi kraj sale jer je sestra to ime već počela da upisuje u karton“, objasnio je 39-godišnji komičar.

Kako kaže, njegova ćerka još nije dobila ime, a nada da će negde ipak biti zapisana kao popularna pevačica nestala je kada je Korden medicinskoj sestri rekao da je „samo jedna Bijonse“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи