Joga je tajna vitke linije Harijeve verenice

Kada su je nedavno upitali kako održava vitku liniju, glumica Megan Markl, koja će se za princa Harija udati u maju, odgovorila je jednom rečju – joga.

Američka glumica, ako je verovati fotografijama, veoma je predana jogi, čemu najbolje svedoče zahtevne poze koje može da izvede.

Buduća supruga princa Harija izuzetnu savitljivost duguje jogi kojom se bavi od malena.

Njena majka, Dorija Ragland, instruktorka je joge u Los Anđelesu, a svojoj ćerki je još kad je bila mala pokušavala da usadi ljubav prema drevnoj metodi.

Zato i ne čudi što Megan Markl za jogu odvaja nekoliko časova nedeljno i to nevezano da li je na putu ili kući.

„Vežbanje joge mi dolazi veoma prirodno. Toliko imate dobrobiti od nje. Povećanu savitljivost i mišićnu snagu, srećniji ste, koncentrisaniji. Osim toga, lakše se opuštate, smanjujete anksioznost i bolje spavate“, objašnjava američka glumica.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво