Stanje Krisa Rije stabilno nakon što mu je pozlilo na nastupu

Pevač Kris Rija iznenada se srušio na sceni zbog bolova u grudima. Koncert je prekinut, a muzičar je hitno prevezen u bolnicu. Nakon pregleda, lekari kažu da je umetnikovo stanje stabilno.

Engleskom kantautoru i gitaristi pozlilo je tokom izvođenja pesme Driving Home for Christmas na nastupu u engleskom gradu Oksfordu, piše britanski Gardijan.

Prema rečima svedoka, nastup je bio briljantan sve dok se Rija nije srušio. 

Kris Rija je privodio kraju turneju u okviru koje je trebalo da nastupi još samo dva puta.  

Slavni Britanac ima 66 godina, a prošle godine je imao moždani udar. Bori se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, uključujući zapaljenje trbušne maramice, rak pankreasa i dijabetes.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи