Kolinda predsednica Srbije – daleko bilo (u Njujorku)

Glavni haški tužilac Serž Bramerc iznenadio je sve prisutne na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija u Njujorku, kada je na početku svog izlaganja hrvatsku predsednicu Kolindu Grabar Kitarović nazvao predsednicom Republike Srbije.

Lapsus je napravio na sednici posvećenoj završetku rada Haškog tribunala, kada je pozdravio sve prisutne i naveo da posebno pozdravlja i zahvaljuje predsednici Srbije Kolindi Grabar Kitarović.

Neki od prisutnih su se nasmejali Bramercovom lapsusu, dok je on uz izvinjenje nastojao da ispravi svoju grešku navodeći pravu funkciju Kitarovićeve.

Na tom skupu u UN u Njujorku, pored delegacije Haga i predstavnika stalnih članica SB UN, učestvuju zvaničnici zemalja regiona, a Srbiju predstavlja ministarka pravde Nela Kuburović.

broj komentara 16 pošalji komentar
(četvrtak, 07. dec 2017, 10:35)
anonymous [neregistrovani]

tooo

kako bih ovu predsijednicu podržao! :D hahaha

(četvrtak, 07. dec 2017, 09:55)
anonymous [neregistrovani]

Истина

То се зове фројдовски лапсус.

(četvrtak, 07. dec 2017, 09:49)
anonymous [neregistrovani]

zalosna istina

Prateci svetska zbivanja u celini, pocevsi od politike, sporta, umetnosti, kulture i mnogo cega drugog vezanog za danasnju civilizaciju mozemo videti da mnoga kljucna mesta svetskog ustrojstva zauzimaju polu obrazovani ljudi.

(četvrtak, 07. dec 2017, 09:43)
Švaler,nepopravljivi! [neregistrovani]

Ja bih baš voleo!

Uzmi,sve što ti život pruža!

(četvrtak, 07. dec 2017, 06:21)
anonymous [neregistrovani]

lapsus ili ne

Lapsus ili ne,koliko volela ili mrzela Srbiju,Kolinda je sarmantna i lepuskasta zena.Treba razdvojiti izgled od politicke ideologije.

(četvrtak, 07. dec 2017, 05:01)
Vaske [neregistrovani]

Tako su

se navikli da nas pljuju i tacno se vidi da su presude EX-SFRJ politicki motivisane!

(četvrtak, 07. dec 2017, 03:28)
anonymous [neregistrovani]

Sta reci ?

Jedino vredno stvorenje u Haskom tribunalu a za sva vremena bila je Karla del Ponte, jer je i bila jedini sudijski castan organ, ali nazalost nije se svidela Tata = Mami pa je morala otici, sto neverujem da se uskoro nece i dalje casno jasno i glasno oglasiti celom Svetu kako o ovoj odlazecoj " Instituciji" tako i o njenoj casti i postojanju. Karla. ceka te Srbija i zeli tvoju istinu , a neka ju iz Beograda cuje i ceo Svet !.

(četvrtak, 07. dec 2017, 01:26)
anonymous [neregistrovani]

kosara

Srbija,Hrvatska,BiH to su za njih samo sinonimi koje upotrebljavaju da nas medjusobno svadjaju, kako bi vladali nad nama nesretnicima.Pa ko nam je kriv nego sami mi da se odsvestimo sto nam je raditi da nas prosto huskaju jedne na druge do istrebljenja.U svakom slucaju cestitab Kolindici na tituli Predsednice Republike Srbije pa makar to bilo od senilnob Bramerca.

(četvrtak, 07. dec 2017, 00:15)
anonymous [neregistrovani]

MladaBosna

Hmm ali na zapadu nista nije slucajno....mozda da mozda ne

(četvrtak, 07. dec 2017, 00:05)
da [neregistrovani]

mozda ne..

Pa mozd aje Junker vidovit, mozda ce Krajina jednog dana opet postati Srpska, pa je mozda mislio da je KoVindica sada i predsednica JEDNOG dela Srbije, koji je trenutno Hrvatski :D :D :D