Buduća princeza, Megan Markl ima i kraljevske krvi

Ekspert za istraživanje porekla Geri Bojd Roberts otkrio je da je verenica britanskog princa Harija, glumica Megan Markl direktan potomak engleskog kralja Edvarda Trećeg, što je čini Harijevom rođakom u 17. kolenu.

Nakon udaje, 36-godišnja Megan Markl neće formalno biti poznata kao princeza Megan zato što nije član kraljevske porodice od rođenja, iako će postati njeno kraljevsko visočanstvo princeza Henrija od Velsa, prenosi AP.

Geri Bojd Roberts koji ima specijalizaciju u pronalaženju američkih potomaka britanskih monarha član je Geneološkog društva „Nova Engleska“ iz Bostona koje je jedno od vodećih geneoloških organizacija u svetu.

Roberts ističe da kraljevska linija buduće princeze potiče od sveštenika Vilijama Skipera koji je u Novu Englesku stigao 1639. godine, a koji je predak njenog oca.

Engleski kralj Edvard Treći vladao je u periodu od 1327. do 1377. godine.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи